Υπηρεσίες

Πώληση και Εκμίσθωση Ακίνητης Περιουσίας
RE/MAX Homes

Διαχειριζόμαστε την ακίνητη περιουσία πάσης φύσεως, κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους & οικόπεδα. Ακολουθώντας πετυχημένα πρότυπα προηγμένων χωρών, προτείνουμε την αποκλειστική διαχείριση των ακινήτων που συνοδεύεται από εξειδικευμένο marketing plan που μέσω της ανάδειξης των ισχυρών σημείων του ακινήτου στοχεύει στην εξεύρεση του κατάλληλου αξιολογημένου αγοραστή/εκμισθωτή για το κλείσιμο μιας επωφελούς συμφωνίας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μέσα απεικόνισης όπως επαγγελματική φωτογράφιση, αποτύπωση 360 μοιρών και βιντεοσκόπηση. Προβάλουμε το υλικό σε περισσότερα από 22 διαφορετικά portals και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτιμήσεις ακινήτων
RE/MAX Homes

Η εκτίμηση της αξίας ενός ακινήτου, δύναται να προσδιοριστεί με ακρίβεια, εφαρμόζοντας τα ευρωπαϊκά εκτιμητικά πρότυπα και ακολουθώντας τις μεθοδολογίες εκτίμησης. Στη RE/MAX Homes βασιζόμενοι στα ανωτέρω αναλαμβάνουμε την ακριβή και έγκυρη αποτίμηση της αξίας του ακινήτου σας. Για εμάς η εκτίμηση της Αγοραίας Αξίας ή του Αγοραίου Μισθώματος αποτελεί θεμέλιο λίθο της κτηματομεσιτικής μας δραστηριότητας. Ο Broker της RE/MAX Homes Δρ. Αριστοτέλης Σκλαβούνος εντάχθηκε στο νεότευκτο μητρώο Εκτιμητών του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής, μετά την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης και την εξεταστική διαδικασία Re.Val.1.

Υπηρεσίες Φωτογράφισης και Βιντεοσκόπησης Ακινήτου
RE/MAX Homes

Η RE/MAX Homes προτείνει στους ιδιοκτήτες ακινήτων επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση για όλα τα ακίνητα που αναλαμβάνει αποκλειστικά προς πώληση. Υιοθετήσαμε το πρωτοποριακό σύστημα αποτύπωσης και προβολής Matterport, έχοντας προμηθευτεί με τον εξοπλισμό και υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της τρισδιάστατης απεικόνισης. Προσφέρουμε μέσω μίας online πλατφόρμας ένα ολοκληρωμένο, εντυπωσιακό τρισδιάστατο μοντέλο υπόδειξης των ακινήτων, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβολή (Virtual Reality) με σχόλια, tags και επεξεργασία (point cloud). Οι υποψήφιοι αγοραστές βιώνουν μια μοναδική εμπειρία με εικονικές περιηγήσεις (virtual tours) ρεαλιστικές 3D απεικονίσεις, παρακολουθώντας τον υπολογιστή/κινητό/3D γυαλιά τους ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού τους. Η πλοήγηση είναι τόσο απλή όσο ένα video game, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος εξοπλισμός. Σε συνεργαζόμενους Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες μπορούμε να προμηθεύσουμε λεπτομερείς κατόψεις του ακινήτου ή ηλεκτρονικά αρχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν με τη χρήση εξωτερικών εφαρμογών όπως οι Autodesk, ReCap ή Revit.

Νομικές και Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες
RE/MAX Homes

Η RE/MAX Homes διαθέτει έμπιστους συνεργάτες με εκτεταμένη εμπειρία στο δίκαιο των ακίνητων για να σας καθοδηγήσουν στην πώληση, αγορά και εκμίσθωση ακινήτων και να σας επιλύσουν νομικά ζητήματα. Για την εξυπηρέτηση σας οι νομικοί μας σύμβουλοι θα σας παρέχουν υποστήριξη για τον έλεγχο του νομικού καθεστώτος των τίτλων του ακίνητου στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο/Κτηματολογικό γραφείο, την προετοιμασία συμβολαίων και την νομική εκπροσώπηση σας στην αγοροπωλησία ακινήτων. Εξειδικευμένος νομικός σύμβουλος αναλαμβάνει τη διαδικασία χρήσης βίζας (golden visa) σε υπηκόους κρατών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλά το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους συμβολαιογράφους που υποστηρίζουν την επιτυχημένη διεκπεραίωση της μεταβίβασης ή εκμίσθωσης ακινήτων. Οι συμβολαιογράφοι μας θα σας προσφέρουν και πολλές άλλες υπηρεσίες όπως πληρεξούσια, κατάρτιση ή τροποποίηση σύστασης οριζοντίου ιδιοκτησίας, προσδιορισμός και διαχωρισμός ιδιοκτησιών και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες μηχανικού
RE/MAX Homes

Για την εκμίσθωση ή μεταβίβαση ενός ακίνητου είναι απαραίτητη η διαμεσολάβηση μηχανικού. Στην περίπτωση της εκμίσθωσης απαιτείται η έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Στην περίπτωση μεταβίβασης ακινήτου ο Μηχανικός θα μεριμνήσει για την έκδοση της ηλεκτρονικής ταυτότητας του ακινήτου. Το πιστοποιητικό πληρότητας για την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου ή το πιστοποιητικό πληρότητας της ηλεκτρονικής ταυτότητας αυτοτελούς διηρημένης ιδιοκτησίας εκδίδεται από τον μηχανικό, φέρει μοναδικό αριθμό και είναι προαπαιτούμενο κάθε συμβολαίου αγοραπωλησίας. Το γραφείο μας αρωγός σε αυτήν τη διαδικασία διαθέτει Συνεργάτες Πολιτικούς Μηχανικούς με μακρόχρονη εμπειρία που μπορούν να εκδώσουν την ηλεκτρονική ταυτότητα του ακινήτου χωρίς καθυστερήσεις.

Υπηρεσίες Χρηματοδότησης
RE/MAX Homes

Οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας της RE/MAX Homes, μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την επιλογή του κατάλληλου δανείου με τους πιο ευνοϊκούς για εσάς όρους. Οι Σύμβουλοί μας θα καταγράψουν τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες, θα σας προτείνουν το στεγαστικό προϊόν που σας ταιριάζει και θα δημιουργήσουν τη διασύνδεση με το πιστωτικό ίδρυμα που θα επιλέξετε. Τα απαιτούμενα έγγραφα/δικαιολογητικά θα φτάσουν κατευθείαν στον άνθρωπο/ελεγκτή του δανείου σας παρακάμπτοντας υπηρεσιακούς παράγοντες στα γκισέ των τραπεζών και θα σας εξασφαλίσουν άμεσα και αποτελεσματικά την απαιτούμενη προέγκριση του δανείου σας.

Διαχείριση Ακινήτων
RE/MAX Homes

Στην πορεία της μεσιτικής μας καριέρας, παρατηρώντας την ανάγκη για διαχείριση ακινήτων επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας. Στόχευσή μας είναι να βοηθήσουμε ιδιοκτήτες οι οποίοι είτε λόγω απόστασης π.χ. κάτοικοι εξωτερικού, είτε λόγω μεγάλου όγκου ακίνητών, δυσκολεύονται να διαχειριστούν μόνοι τους την ακίνητη περιουσίας τους. Έχοντας ένα ισχυρό οικονομικό, νομικό και φοροτεχνικό δίκτυο μπορούμε να αναλάβουμε την διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών σχετικά με το ακίνητο σας. Συγκεκριμένα μπορούμε να αναλάβουμε:

  • Εύρεση μισθωτή για επαγγελματική ή αστική χρήση και σύνταξη μισθωτικών συμφωνητικών
  • Είσπραξη των ενοικίων, διεκδίκηση καθυστερούμενων ενοικίων και πληρωμή κοινοχρήστων
  • Ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία του ακίνητου
  • Φορολογικές και λογιστικές διεκπεραιώσεις
  • Συντήρηση και ανακαίνιση του ακίνητου
  • Συνδέσεις Ρεύματος & Φυσικού Αερίου
  • Μετακομίσεις & Μεταφορές Οικοσκευών
  • Συνεργεία Καθαρισμού
  • Επαναπροώθηση στην αγορά – Πώληση του ακινήτου

Έκδοση Golden Visa
RE/MAX Homes

Εξειδικευμένος νομικός μας σύμβουλος αναλαμβάνει την έκδοση Χρυσής Βίζας σε πελάτες Τρίτων Χωρών (εκτός ΕΕ). Εξασφαλίζουμε το αποτέλεσμα με ταχύτητα και αξιοπιστία. Αναλαμβάνουμε το άνοιγμα ΑΦΜ στη ΔΟΥ Κατοίκων εξωτερικού, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, τη σύνταξη PoA σε συμβεβλημένο συμβολαιογράφο, την αίτηση χορήγησης βίζας, την αποτύπωση βιομετρικών χαρακτηριστικών και την τελική παραλαβή/αποστολή της βίζας. Διαθέτουμε εμπειρία σε εκδόσεις βίζας για αγοραστές από πάρα πολλές χώρες.