Ποιοι είμαστε

Η RE/MAX Homes βρίσκεται στην καρδιά των Νοτίων Προαστείων της Αττικής, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη, μια ανάσα από το πρωτοποριακό έργο του "Ελληνικού". Αποτελεί μέλος του παγκόσμιου κτηματομεσιτικού δικτύου, της RE/MAX.

Έχοντας 28 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές εμπόριο με εξειδίκευση στον κλάδο των δομικών υλικών, των κατασκευών και μακρά έρευνα του κλάδου της ακίνητης περιουσίας, ο Αριστοτέλης Σκλαβούνος αποφασίζει να ενταχθεί στον απαιτητικό κλάδο του Real Estate ιδρύοντας την RE/MAX Homes μαζί με την Μάνια Σταγάκη. Παράλληλα, πλαισιώνεται από μία ομάδα από εξειδικευμένους Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας, με σκοπό την κάλυψη κάθε κτηματομεσιτικής ανάγκης, με επαγγελματισμό, διορατικότητα, δημιουργικότητα, σεβασμό και ειλικρίνεια.

Στη RE/MAX Homes παρέχονται κτηματομεσιτικές υπηρεσίες που καλύπτουν:

  • Πώληση και Εκμίσθωση Ακίνητης Περιουσίας
  • Εκτιμήσεις ακινήτων
  • Υπηρεσίες Φωτογράφισης και Βιντεοσκόπησης Ακινήτου
  • Νομικές και Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Μηχανικού
  • Υπηρεσίες Χρηματοδότησης
  • Διαχείριση Ακινήτων
  • Έκδοση Golden Visa

Η ομάδα του γραφείου της RE/MAX Homes απαρτίζεται από Συνεργάτες/Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας καταρτισμένους σε όλους τους σχετικούς, με τα ακίνητα και τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας τομείς, οι οποίοι ταυτίζονται απόλυτα με το στόχο μας για τη δημιουργία μόνιμης και συμπαγούς σχέσης με κάθε έναν από τους Πελάτες μας. Διαθέτουμε πιστοποιημένους κτηματομεσίτες από το Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων Ελλάδος. Προσφέρουμε in-house επαγγελματία/πιστοποιημένο εκπαιδευτή που αναλαμβάνει την εκπαίδευση όλων των νεοεισερχόμενων Συμβούλων μας. Διαθέτουμε ευρύτατη δικτύωση με ξένους αγοραστές και όλα τα σύγχρονα τεχνικά συστήματα προβολών ακινήτων, (3D απεικόνιση Matterport) που κάνει εφικτή την εξ αποστάσεως, άρτια και λεπτομερή παρουσίαση κάθε ακινήτου. Τα ακίνητά μας προβάλλονται σε δεκάδες χώρες, ενδεικτικά μέσω του RE/MAX Homes site, του δικτύου Remax Global, του εσωτερικού δικτύου ΜAX/center, του καναλιού μας στο YouTube και του cloud της Matterport.

Το όραμα μας είναι, η αποτελεσματική διασύνδεση όλων των συμμετεχόντων στην κτηματομεσιτική αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, με επίκεντρο τον Πελάτη και την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών του.

Η Ομάδα μας